AllesOverCrypto

Wie zit er achter AllesOverCrypto en hoe dragen zij bij aan de crypto wereld?

Wie zitten er achter AllesOverCrypto?

Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra zijn de oprichters van AllesOverCrypto, maar tegenwoordig bestaat het gehele team van AllesOverCrypto uit 20+ personen. De oprichters zijn alle drie gespecialiseerd in andere leer gebieden. Patrick is de echte ondernemer van de drie en heeft ook zijn master Entrepreneurship afgerond. Derek is een gedragseconoom en Robin is de technische man van AllesOverCrypto. Met z’n drieën delen ze de gedachte dat crypto de wereld gaat veroveren. Vanuit die gedachte verspreiden ze dagelijks kennis en informatie over cryptocurrency aan heel Nederland en België. Met hun 8 jaren ervaring claimen ze al meer dan 10K mensen geholpen te hebben.

Direct naar de Gratis Bitcoin training van AllesOverCrypto

AllesOverCrypto op Youtube

AllesOverCrypto heeft sinds 2017 een Nederlandstalig Youtube kanaal waar je wekelijks op de hoogte wordt gehouden van nieuwe crypto koersbewegingen en trends. Ook vind je er crypto educatie afleveringen over hoe je bijvoorbeeld cryptocurrency aanschaft. De videos zijn minder technisch dan bij de Bitcoin consultant. Het Youtube kanaal van AllesOverCrypto heeft 1,3K+ abonnees. 

AllesOverCrypto op Social Media

AllesOverCrypto heeft een Instagram account maar hier vind je niet erg veel bijzonders. De Facebook groep is veel interessanter. Dit is een openbare groep en hier zijn al meer dan 81K mensen lid van. Wij raden aan om hier ook lid van te worden al wil je actief op de hoogte worden gehouden van nieuwe acties en updates van AllesOverCrypto.  

AllesOverCrypto Cursussen

AllesOverCrypto biedt een complete Crypto Masterclass waarin ze je helemaal meenemen in hun crypto filosofie. Je leert hier echt “alles over crypto” maar daar betaal je dan ook flink voor. De keuze om de Crypto Masterclass te volgen doe je altijd nadat je de gratis Bitcoin training van AllesOverCrypto hebt gevolgd. Ook op de website wordt je ook geleid naar deze gratis training. Na het volgen van deze training krijg je een aanbod om de volledige Crypto Masterclass te volgen.

Crypto Signals abonnement

Naast de gratis Bitcoin training en de Crypto Masterclass biedt AllesOverCrypto ook sinds kort een Crypto Signals abonnement voor €47 per maand. Met dit abonnement wordt jij 24/7 op de hoogte gehouden van schommeling op de crypto markt. Je krijgt bijvoorbeeld (ver)koop signalen en stop-loss aanbevelingen door.

Je kunt Crypto Signals ook zien als AllesOverCrypto community omdat je je vragen kunt stellen, feedback krijgt van trade experts en live streams kunt volgen.

Voordelen van Crypto Signals

  • Gemak, je hoeft zelf de markt minder in de gaten te houden maar krijgt de (ver)koop signalen rechtstreeks naar je toegestuurd
  • Begeleiding, je leert hoe crypto enthousiastelingen en experts traden
  • Winst maximalisatie, omdat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe bewegingen.

Crypto Mastery

De Crypto Mastery is in tegenstelling tot de Crypto Signals van hierboven niet gefocust op technische analyse en trading. Dit abonnement richt zich namelijk op fundamentele analyse en het benutten van de unieke kansen die Crypto biedt. Concreet betekent dit dat je als eerste nieuwe Crypto ontwikkelingen binnen krijgt op je mobiel. Voorbeelden hiervan zijn Yield Farming-signalen, Airdrop-signalen en ICO- & IDO-signalen.

Het Crypto Mastery kost €27 p/m en hierbij krijg je ook educatievideo’s en livestreams die je helpen om de crypto-trends van nu te begrijpen. Deze trends beloven jou unieke kansen om een passief inkomen te creëren.

Crypto Parels

Tot slot biedt AllesOverCrypto ook nog een Crypto Parels overzicht aan in een Crypto Portfolio. Dit portfolio bestaat uit 10 kleine cryptomunten die de potentie hebben om keihard te groeien. Het product is voor de beleggers die nét wat meer risico durven te nemen dan anderen. AllesOverCrypto geeft aan dat dit overzicht van Crypto parels continue wordt geüpdatet. 

AllesOverCrypto Kortingscode

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar voor de cryptocursussen en producten van AllesOverCrypto. In 2021 is er ook geen coupon meer online gekomen en nadat wij navraag hebben gedaan bij AllesOverCrypto kunnen wij je verzekeren dat deze op korte termijn ook niet meer online komen. Je kunt wel gebruik maken van de standaard kortingsprijzen van AllesOverCrypto en natuurlijk de populaire gratis bitcoin training.

Bitvavo banner
Scroll naar top