Wat is de beste Crypto Cursus?

Vind hier de beste crypto cursussen op een rij

Wat is een Crypto Cursus?

Een crypto cursus is een trainingsprogramma waarin jij informatie krijgt over crypto currency, het handelen ermee en de principes erachter. Vaak wordt een crypto cursus online verkocht en kun jij hem na een eenmalige aanschaf levenslang terug kijken. Crypto cursussen worden gemaakt door crypto experts die hun kennis willen overdragen aan hun volgers of community leden.

Iedereen kan een crypto cursus ontwikkelen en online plaatsen. Vandaar dat de kwaliteit van een crypto cursus nog wel eens kan tegenvallen. Op deze pagina stellen wij de beste crypto beginners cursus, de beste crypto daytrading cursus en de beste crypto swingtrading cursus aan jou voor.

Welke verschillende crypto cursussen zijn er?

Crypto cursussen worden gegeven op alle soorten niveaus. Er zijn bijvoorbeeld beginners cursussen die je de basis van cryptocurrency en de blockchain technologie uitleggen. Deze laten vaak ook precies zijn hoe je jouw eerste crypto munten kunt kopen.

Daarnaast zijn er crypto (day)trading cursussen. Dit worden ook wel TA cursussen genoemd en gaan dieper in op de technische analyse van een activa. Je leert hierin voornamelijk grafieken lezen waardoor je kunt beginnen met daytraden.

Tot slot zijn er trainingsprogramma’s die je van basis naar crypto trader helpen. Deze vallen onder de alles-in-één cursussen. Anno 2024 zijn ook NFT cursussen erg populair.

Waarop moet je letten bij het kiezen van een crypto cursus?

Er worden door verschillende crypto influencers gratis cryptocursussen weggeven om hun community te vergroten. Wij raden aan om altijd eerst een gratis leerprogramma van een crypto cursus aanbieder te volgen voordat je de gehele cursus aanschaft. Je kunt je ook vaak bij de gratis discord van een crypto cursus aansluiten om de waarde van een cursus en community in te schatten. Als je eenmaal vertrouwen hebt bij een aanbieder en zijn manier van lesgeven en kennisoverdracht kun je de volledige cursus volgen.

Let bij het kiezen van een cryptocursus vooral op de prijs, de aanbieder en de te behandelen onderwerpen. De duur van de cursus is niet altijd een maatstaf. De ene aanbieder kan namelijk een verhaal beknopt en duidelijk aan jou uitleggen, waar een ander er een ellendig lang verhaal van maakt waar je niets van begrijpt.

1. Madelon Vos

#Beste crypto beginnerscursus

Met de Crypto & Trading Academy van Madelon Vos, heb je alles wat je nodig hebt om te beginnen met cryptocurrency en leer je ook gelijk hoe je er dagelijks mee kunt handelen.

Wil je alleen de basis van crypto leren en heb je niet de behoefte om op dagelijkse of wekelijkse basis te handelen? Dan heb je genoeg aan de Bitcoin Basics cursus.

Madelon Vos kun je kennen van Instagram, RTLZ of BNR nieuwsradio. Met haar vele volgers, en scherpe analyses op haar youtube kanaal en op TV kunnen we stellen dat Madelon Vos een expert is op het gebied van crypto. Jij kunt leren van haar filosofie in de Crypto Trading Academy.

Inhoud cursus

Alle informatie die je nodig hebt voor een redelijke prijs van een Nederlandse bekende crypto expert.

Inclusief:

Kosten: € 499,95

Madelon Vos academy

2. DoopieCash

#Beste Crypto Trading cursus

DoopieCash is de grootste crypto community van dit moment en richt zich vooral op echte crypto traders. Al ben jij nog een beginner dan raden wij deze crypto cursussen niet aan. Je moet namelijk al een bepaalde basis kennis over crypto hebben voordat je met de cursussen van DoopieCash aan de slag kunt gaan.

DoopieCash heeft twee cursussen ontwikkeld voor mensen die serieuze crypto traders willen worden. De ene cursus is gericht op Swingtrading en de andere op daytrading.

Beste Swing Trading cursus

De eerste cursus is gericht op Swingtrading. Hier leer te traden op de hogere timeframes van boven de 15 minuten. Je leert hier welke indicatoren DoopieCash erg belangrijk vindt en welke ze juist minder aandacht geven. Bovendien leer je hier set-ups maken voor technische analyse, levels bepalen, het managen van posities en nog veel meer. Tot slot is Dynamisch swingtraden een systeem wat DoopieCash heeft ontwikkeld en deze leren zij jou maar al te graag!

Vind hier onze volledige DoopieCash Swingtraden review.

 • Duur: 4+ uur
 • Prijs: €299,-
 • Exclusieve toegang tot het swingtraden kanaal
 • Hoofdmodules: Prijsactie, Levels, Risk Management, Managen van Posities, BOS, Orderdagboek, dynamisch swingrtraden en controle.

Beste Day Trading cursus

De tweede cursus van DoopieCash is speciaal gericht om te leren daytraden en scalpen. Dit houdt in dat je leert traden op de lagere timeframes van onder de 15 minuten.

Je leert prijsacties in te schatten en krijgt het APA systeem uitgelegd. Als je de cursus hebt aangeschaft krijg je direct toegang krijgen tot het exclusieve daytraden-scalpen discord kanaal. Hier worden nog altijd dagelijks set ups en strategieën besproken door de leden die de daytraden & Scalpen cursus hebben gevolgd.

  • Duur: 3 uur
  • Prijs: € 349,-
  • Exclusieve toegang tot het daytraden-scalpen kanaal
  • Hoodmodules: Prijsactie, Backtest, Scalpen APA, Trial & Error, Mindset
  • Gebruikte exchange: Bybit
Doopiecash team
DoopieCash swingtraden cursus
Doopiecash daytraden scalpen cursus

3. Money Mastery - AllesOverCrypto

#Duurste en meest volledige crypto cursus pakket

AllesOverCrypto is ooit opgericht door 3 mannen, maar is nu al uitgegroeid tot een volledig leger aan crypto enthousiastelingen die nieuwe beleggers op weg helpen in de wereld van crypto. De Money Mastery is de opvolger van de verouderde Crypto Masterclass. Met een schat aan informatie nemen krijg je alle in’s en out’s van crypto te horen en ga je er in de praktijk mee aan de slag. Probeer altijd eerst de gratis bitcoin training uit, om te kijken of de werkwijze van de mannen je aanstaat. 

Inhoud cursus

Een schat aan informatie voor beleggers die 100% zeker weten dat ze zich helemaal in de cryptocurrency willen onderdompelen. 

Inclusief:

 • De volledige cursus
 • Het Crypto Portfolio 2024
 • De Bitcoinbijbel
 • Crypto Belastinggids
 • De Million Dollar Template
 • VIP community zone
 • Het Altcoin Magazine
 • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips)
 • 12 waardevolle crypto tips voor beginners
 • Het Ultieme Investerings-Handboek
 • Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijs

Kosten: € 97,- per maand

AllesOverCrypto
Money Mastery Allesovercrypto
Scroll naar boven