Bitkoning

Wie is Bitkoning en is de Bitkoning Masterclass de moeite waard?

Wie is Bitkoning?

Mike Hoogland is de oprichter van de bitkoning masterclass en gaat op social media door het leven onder de naam Bitkoning. In 2013 kocht Mike zijn eerste halve Bitcoin toen de prijs van BTC nog op $100 stond. In korte tijd vloog de koers van Bitcoin naar $1200 en was Mike zijn 0.5 bitcoin ineens $600 waard. 

In 2017 begon Mike zich pas echt te verdiepen in de technische en fundamentele analyse van cryptocurrency. In dat jaar boekte hij ook zijn grootste winsten. Op de Hoge school Rotterdam maakte hij met zijn crypto portefeuille indruk op zijn medestudenten tijdens het keuze vak ‘Leren Beleggen’. Vervolgens begon hij geld voor anderen in crypto te beleggen.

Inmiddels is Bitkoning daar mee gestopt en focust hij zich meer op financiële educatie. Zo heeft hij zijn kennis gebundeld in de Bitkoning Masterclass. Dit is een wel 50+ uur durend leerprogramma waar hij je samen met Saif Waleed Ibrahim leert traden op de cryptomarkt. 

Onthul de kortingscode!

Bitkoning 10% korting

Bitkoning 10% korting

Klik op de button om de kortingscode te onthullen voor 10% korting voor de Bitkoning Masterclass!

More Less

Verloopt niet

Bitkoning op YouTube

Het Bitkoning YouTube account is nog relatief klein als je dit vergelijkt met andere grote crypto cursus aanbieders. Bitkoning heeft namelijk momenteel ongeveer 4K abonnees. Op het account vind je geen video’s met betrekking tot technische analyse. Je vindt er wel informatieve en entertainment video’s. Bovendien worden er vragen beantwoord uit de Bitkoning community.

Bitkoning op Social Media

Hieronder wordt de populariteit van Bitkoning onder de loep genomen wat betreft de social media kanalen.

Bitkoning op TikTok

De Bitkoning is erg populair op TikTok. Je zult niet de eerste zijn die hem door TikTok heeft leren kennen. Inmiddels heeft hij daar wel meer dan 47K volgers. Volg @bitkoning om grappige en informatieve reels te zien over ondernemen, economie en crypto.  

Bitkoning op Instagram

Het Bitkoning Instagram account is nog relatief klein. Met bijna 4K volgers timmert hij op dit platform langzaam aan de weg. Door de Bitkoning op insta te volgen krijg je inzicht in waar Mike Hoogland zich in het dagelijks leven mee bezig houdt.

Bitkoning Masterclass

De uitgebreide Masterclass van de Bitkoning is een leerprogramma van in totaal wel meer dan 50 uur! Na het bestuderen van cursussen van vele verschillende aanbieders hebben wij nog nooit meegemaakt dat een cursus wel langer dan 50 uur duurt.

De Bitkoning is van mening dat je een vak niet binnen een paar uur kunt leren. Vandaar dat zij zich willen onderscheiden door een volledige cursus aan te bieden waarvan alleen de daytrading module al meer dan 15 uur duurt.

In de masterclass leer je onder andere:

  • Scalpen
  • Swing- & Daytraden
  • Positietraden
  • Technische & Fundamentele analyses maken
  • NFT trading

 

Cursus inhoud

De precieze inhoud van de Bitkoning cursus kun je ook vinden op de Bitkoning website. Hieronder nemen we de specifieke modules met je door!

Introductie daytraden module

De intro gaat in op de mindset van een trader en welke type traders er allemaal zijn.

introductie bitkoning

Trading plan

 Dit onderdeel gaat jou helpen om jezelf beter te leren kennen en om gedisciplineerd te werk te gaan.

Trading plan Bitkoning

Technische analyse

Je gaat hier dieper in op technische indicatoren die je gaan helpen om een betere trader te worden. Denk hierbij aan support & resistance levels, prijsactie, fibonacci, fake outs’s, Wickfills & Gaps en nog veel meer.

Bitkoning technische analyse

Fundamentele Analyse

Fundamentele Analyse: Leer over de methodes van FA en leer de belangrijke begrippen kennen die hierbij horen.

Bitkoning fundamentele analyse

Traden

In deze 5 uur durende module ga je met trading strategieën aan de slag en leer je een trade plan opstellen. Je gaat zowel de Technische als Fundamentele analyse met elkaar combineren. Bovendien krijg je 10 trading strategieën en ga je deze backtesten. Vervolgens leer je jouw trades te tracken en kijk je naar markt psychologie. Tot slot leer je wat Lotsizes zijn hoe je ze kunt berekenen en hoe je aan Risk Management doet.

Daarna ga je echt aan de slag om een trade plan voor jezelf op te stellen!

Bitkoning traden

Introductie Digitale assets

In deze module ga je pas op cryptocurrency zoals Bitcoin en Altcoins. Hoe koop je ze, hoe bewaar je ze en wat zijn de gevaren?

Bitkoning Digitale assets

DYOR Digital assets

DYOR, betekent Do Your Own Research. In deze module ga je met de Bitkoning op onderzoek naar cryptoprojecten. Je leert hier hoe je gedegen onderzoek doet naar een crypto project of token. Na deze module weet je precies waar je op moet letten wanneer je een coin aanschaft met een lage marketcap.

Bitkoning DYOR

Techniek Digital assets

Wat zijn Bitcoin Layers en waarom zul je de Bitcoin Halving in de gaten moeten houden. Bitkoning legt het in deze module uit. Heb je al een keer farming of staking uitgeprobeerd? Bitkoning legt uit wat de verschillen tussen de twee zijn.

Bitkoning Techniek digital assets

Digital assets beleggen

Hoe en waar investeer je in digitale assets? Na het volgen van deze 9de module kun jij jouw eigen cryptomunten aanschaffen en ben je bekend met handige tools zoals ‘cryptocompare’.

Bitkoning Digitale assets beleggen

Introductie NFT

NFT’s, een toverwoord, in de cryptowereld. Leer Maarten kennen, de NFT expert, die jou maar al te graag introduceert met NFT’s.

Bitkoning NFT gesprek

Non-Fungible Token (NFT’s)

De 11de module gaat dieper in op de theorie van NFT’s.

Bitkoning NFT

NFT’s in actie

De 12de module duik je juist in de praktijk. Verhandel samen met Bitkoning NFT’s!

NFT's in actie

Metaverse

De metaverse is een begrip waar we nog veel van kunnen verwachten in de toekomst. Bitkoning introduceert jij tot deze virtuele wereld zodat jij de massa een stap voor bent!

Bitkoning Metaverse

Play to Earn

Houd jij van spelletjes? Dan is PlayToEarn iets voor jou. Hiermee verdien je cryptocurrency terwijl jij gamet. Bitkoning laat je een aantal lucratieve spelletjes zien!

Bitkoning play2earn

Bitkoning Masterclass kosten

De prijzen van de Bitkoning masterclass vind je hieronder. Je bent het voordeligst uit als je de cursus in één betaling van €999 aanschaft, maar je kunt ook in termijnen betalen. Wij hebben sinds kort een unieke kortingscode gekregen van Bitkoning om aan onze websitebezoekers door te geven! Zo krijg je 10% korting op de cursus. Check de kortingscode onderaan deze pagina! 

Bitkoning masterclass kosten

Onthul de kortingscode!

Bitkoning 10% korting

Bitkoning 10% korting

Klik op de button om de kortingscode te onthullen voor 10% korting voor de Bitkoning Masterclass!

More Less

Verloopt niet

Scroll naar boven