De Bitcoin Consultant

Wie is De Bitcoin Consultant en hoe draagt hij bij aan de crypto wereld?

Wie is De Bitcoin Consultant?

John Vermeer, ook wel De Bitcoin consultant genoemd, is een expert op het gebied van cryptocurrencies en (hefboom) trading. John Van Meer is niet zo bekend als Madelon Vos, maar groeit langzaam aan populariteit. Hij was bijvoorbeeld 14 april nog te zien bij de telegraaf voor een analyse over de recordhoogte van Bitcoin. op Het voordeel van dat John Vermeer nog niet zo bekend is, is dat analist veel persoonlijke aandacht aan zijn volgers en cursisten besteed. Bij Bitcoin consultant John kun je zelfs nog 1 op 1 advies krijgen en offline workshops volgen. Ook reageert hij bijna altijd op jouw comments onder zijn youtube videos. 

Direct naar de website van De Bitcoin Consultant

De Bitcoin Consultant op Youtube

De Bitcoin consultant heeft sinds 2018 een Nederlandstalig Youtube kanaal waarin hij je bijna dagelijks op de hoogte houdt van nieuwe crypto koersbewegingen, trends, speculaties en macro economisch nieuws. Voornamelijk focust de bitcoin consultant zich op Technische Analyse in zijn videos. Hierbij maakt neemt hij je mee in de analyses die hij maakt in TradingView. Tot slot, handelt de Bitcoin consultant het meeste op de FTX exchange. Hij geeft hierbij bovendien uitleg hoe je het beste handelt op deze exchange via zijn youtube kanaal. Ook traden op de FTX exchange? Gebruik dan de FTX referral code voor 5% korting op trades.

De Bitcoin Consultant op Social Media

De bitcoin consultant heeft een Instagram account maar is hier niet echt actief op.  Ook op Facebook, is John niet erg actief of groot. Je kunt het beste gewoon subscriben op zijn youtube kanaal. 6,5K mensen gingen je voor.

De Bitcoin Consultant Cursussen

John Vermeer biedt een Bitcoin en Cryptocurrency beginners cursus aan voor een schappelijk bedrag van €49. Daarnaast heeft hij 2 tradingscursussen. Opgesplitst in deel 1 en deel 2. Waarin je in deel 1 de basis van TA leert en deel 2 dieper ingaat op hefboom trading. Voordat je hiermee begint is het wijs om te starten met zijn gratis TA cursus.

Na het volgen van een cursus kun je ook in de Premium Discord groep komen van de Bitcoin Consultant.

Wanneer kiezen voor een cursus van de Bitcoin Consultant?

De Bitcoin consultant heeft 3 verschillende cursussen en een community.

De cursussen van John Vermeer zijn uitermate geschikt als je:

  • voor onder de €50 wilt beginnen met het leren van de basis en het investeren in Bitcoin en Crypto’s.
  • jezelf ook mentaal wilt laten trainen om een goede trader te worden
  • naast een online cursus eventueel ook persoonlijke begeleiding wilt van een expert.
  • wilt leren hefboom traden.

De Bitcoin Consultant Kortingsbon

Wij krijgen vaak de vraag of er ook een kortingsbon kunnen weggeven van De Bitcoin Consultant. Helaas is de Black Friday Korting verlopen en er loopt momenteel geen korting. We laten het je weten als er een nieuwe kortingscode beschikbaar is!

Deze discount is beperkt geldig tot en met 28 november. De korting is niet van toepassing op eerder gekochte cursussen of verlengingen. Profiteer nu van 20% korting op de trade cursus van De Bitcoin Consultant! Onthul de kortingsbon door op de button hieronder de klikken.

[spbcta_sc id=2]
Bitvavo banner
Scroll naar top