Gratis Crypto Cursussen

Hier vind je alle gratis Bitcoin, trading en andere cryptocurrency cursussen

Gratis Bitcoin cursussen

Een Bitcoin cursus kun je zien als een basis cursus over cryptocurrency en de blockchain. Je leert hier wat Bitcoin is, hoe je deze kunt aanschaffen en wat de potentie van Bitcoin en de blockchain is. Hieronder vind je een aantal gratis cursussen die je wegwijs maken in de wereld van cryptocurrency.

Gratis Bitcoin cursus Madelon Vos

Op onze site hebben we de betaalde cursussen van Madelon Vos staan. Maar misschien wist je nog niet dat Madelon ook een gratis bitcoin cursus aanbied. Dit is een mooi instapmodel om te kijken om in te schatten of haar methode van lesgeven je aanstaat. De gratis cursus heeft beeldmateriaal van 55 minuten en is verdeeld in 7 crypto lessen. Madelon legt je hier uit wat bitcoin is en waar je deze veilig kunt kopen en opslaan. Wij kunnen al verklappen dat dit Bitvavo is! 

Klik hier om naar de gratis Bitcoin basics cursus van Madelon Vos te gaan.

Gratis cryptocursussen

Gratis Bitcoin training van AllesOverCrypto

De mannen van AllesOverCrypto bieden een gratis crypto summit aan. In de cursus wordt je binnen 5 dagen opgeleid om veilig en verantwoord te beginnen met investeren in crypto. De gratis crypto cursus bestaat uit 5 videos van 20 minuten. Hier leer je hier je crypto koopt, hoe je ze veilig bewaard en hoe je rendement maakt.

Gratis Cryptocommunity cursus

Cryptocommunity.nl heeft sinds kort naast een community ook een eigen crypto cursus ontwikkeld. Voordat je deze volgt is het goed om eerst hun Gratis Crypto Cursus te volgen. Hier leer je hoe veilig start met crypto en de basis van blockchain en andere crypto gerelateerde begrippen. In de complete cursus van cryptocommunity.nl leer je uiteindelijk hoe je over portfolio management en welke coins je moet kopen. De complete crypto cursus bestaat uit een theorie en een praktijk gedeelte. Voor €470 kun je de complete cursus kopen en krijg je levenslang toegang tot de community.

Gratis je eerste crypto kopen?

De grootste en meest populaire exchange van Nederland: Bitvavo heeft een welkomstbonus actie waarmee je gratis €10.000 aan crypto verhandelt. Je betaalt dus geen transactie kosten als jij voor de eerste keer tot 10.000 euro Bitcoin, Ethereum Ripple of een andere altcoin koopt. Op Bitvavo kun je wel meer dan 200 cryptocurrency verhandelen. Het kopen van crypto doe je gemakkelijk met iDeal. Bitvavo bewaart ze daarna zelf veilig voor jou met een account garantie tot €100.000,-!

Nu tijdelijk met 10 euro extra welkomstbonus!)

Bitvavo 10K + 10 euro bonus
Bitvavo: De populairste Nederlandse exchange om crypto te kopen

Gratis cursus crypto trading

Naast de simpele crypto en bitcoin cursussen die hierboven werden genoemd is er ook nog een categorie cursussen die jou serieus leert daytraden met crypto. Je kunt dit zien als een mini opleiding of leerprogramma om jou op te leiden tot daytrader.

In de crypto trading cursussen leer je actief te handelen met cryptocurrency om op korte termijn grote winsten te behalen. Je leert grafieken lezen, patronen te herkennen en (ver)koopmomenten te bepalen. Het doel van deze crypto trading cursussen is om jou een techniek en werkwijze aan te leren zodat je een winstgevende crypto trader wordt. Net zoals de aanbieder van de cursus. 

Crypto trading cursussen worden ook nog wel eens technische analyse cursussen (TA-cursussen) genoemd. Er zit onderscheid tussen een swingtraden cursus en een cursus scalpen of daytraden. Dit ligt eraan op welke timeframes je wilt handelen. 

De bekendste aanbieder van crypto trading cursussen is DoopieCash. Zij bieden ook een gratis crypto traden cursus aan.

Gratis crypto traden cursus van DoopieCash

In de gratis cursus crypto traden van DoopieCash leer jij in 6 modules de basis van crypto traden en het traden met leverage:

  1. In de eerste module leer je in het kort de basis van crypto en vertelt DoopieCash je direct al het verschil tussen swingtraden, daytraden & scalpen. Daarnaast gaan ze kort in op altcoins en whitepapers.
  2. In deze module krijg je de tools en benodigdheden toegereikt. Denk hier aan bijvoorbeeld TradingView.
  3. Je gaat hier dieper in op het managen van je risico met behulp van stoploss en andere technieken.
  4. Vervolgens wordt je meegenomen in het traden met leverage.
  5. Deze module gaat over de basis van prijsactie. Onderwerpen die besproken zijn candles, trends, support & resistance.
  6. DoopieCash sluit af met de mindset module, waarin je harde waarheid wordt verteld van het winstgevend leren traden met crypto.

Gratis TA cursus van Madelon Vos

Naast dat Madelon Vos een gratis beginners cursus voor Bitcoin heeft ontwikkeld. Biedt Madelon ook een gratis TA cursus. Hierin leer je de basis van technische analyse. Bijvoorbeeld hoe de koers in een grafiek beweegt en hoe je deze leest. De training duurt een klein uurtje en geeft je een beeld van wat je kunt verwachten in de volledige TA cursus van Madelon.

Gratis cursus TA van debitcoinconsultant.nl

John van Meer, beter bekend als “de bitcoin consultant” biedt gratis een kennismakingscursus voor technische analyse aan! Deze gratis cursus duurt 1 uur en 11 minuten en bestaat uit 11 lessen. Je leert hier wat technische analyse is en hoe TradingView werkt. Bovendien ga je aan de slag met de FTX exchange. In het kort legt de bitcoin consultant je uit wat candlesticks, trendlines, MACD en inverse head & shoulders patronen zijn.

De bitcoin consultant is een expert op het gebied van technische analyse en biedt ook hefboom trading cursussen aan.

Hét crypto trading platform voor serieuze traders

Bybit is het daytrading platform voor de serieuze traders. Grote traders als DoopieCash traden op dit platform. Naast alleen traden kun je hier ook over crypto leren. ByBit Learn is een omgeving waarin je van alles kunt leren over altcoins, de blockchain DeFi en traden. Nogmaals willen we benadrukken dat deze exchange bedoelt is voor de next level crypto traders onder ons, die zich dagelijks met crypto (willen) bezig houden. Het platform is bovendien Engelstalig en ook in de leeromgeving vind je dus Engelstalige crypto cursussen.

bybit learn gratis cursus
Bybit welkomstbonus
Check hier de huidige Bybit promo voor een goedkoop en gebruiksvriendelijk daytrading platform
Scroll naar boven