Gratis Crypto Cursussen

Hier vind je alle gratis Bitcoin, TA en andere Cryptocurrency cursussen

Gratis Bitcoin cursussen

Een Bitcoin cursus kun je zien als een basis cursus over cryptocurrency en de blockchain. Je leert hier wat Bitcoin is, hoe je deze kunt aanschaffen en wat de potentie van Bitcoin en altcoins is. Hieronder vind je een aantal gratis cursussen die je wegwijs maken in de wereld van cryptocurrency.

Gratis Bitcoin cursus Madelon Vos

Op onze site hebben we de betaalde cursussen van Madelon Vos staan. Maar misschien wist je nog niet dat Madelon ook een gratis bitcoin cursus aanbied. Dit is een mooi instapmodel om te kijken of je het wat vindt. De gratis cursus heeft beeldmateriaal van 55 minuten en is verdeeld in 7 crypto lessen.

Klik hier om naar de gratis Bitcoin basics cursus van Madelon Vos te gaan.

Gratis
Gratis cryptocursussen

Gratis Bitcoin training van AllesOverCrypto

Ook de mannen van AllesOverCrypto hebben een gratis bitcoin training. Bij aanmelding ontvang je gelijk een aantal handige e-books. De gratis Bitcoin cursus duurt 1,5 uur en hierin leer je wat Bitcoin precies is. Ook leer je welke cryptomunten er nog meer zijn en welke het meeste potentie hebben.

Gratis StormGain opleiding

De StormGain crypto exchange heeft de allerbeste gratis crypto opleiding die we zijn tegen gekomen. Hier vind je uren aan beeldmateriaal over cryptocurrency. Er zijn video’s over de basis van crypto, zoals wat is Bitcoin en wat is de Blockchain, maar ook meer technischere videos. Zo leert StormGain je bijvoorbeeld wat Candle Sticks zijn en kun je hier webinars vinden over technische analyse. Het enige nadeel dat je kunt ervaren is dat de video’s van StormGain Engelstalig zijn.  

Je maakt hier gratis een account aan voor StormGain. Je krijgt met deze link ook nog eens $25 aan USDT cadeau al ga je later via deze app traden (of minen).

StormGain gratis opleiding crypto

eToro trading school

eToro ken je misschien wel van het goedkoop handelen in aandelen. Sinds juli 2021 kun je ook op eToro terecht voor het handelen in cryptocurrency. Bovendien hebben zij een trading school ontwikkeld voor het handelen in cryptocurrency, andere valuta en aandelen. Je kunt je gratis aanmelden en meedoen aan webinars. Ben je al bekend met het handelen in cryptocurrency? Dan kun je ook alleen deelnemen aan de Market Watch webinars. Hier wordt je op de hoogte gehouden van alles wat er op de financiële markt gebeurt en gaan ze dieper in op TA. Het leermateriaal en de webinairs zijn alleen beschikbaar in het Engels. Klik op de afbeelding hieronder als je interesse hebt in de Trading School van Etoro.

Gratis Technische Analyse Cursussen

Technische analyse crypto cursussen (TA) worden ook nog wel eens cursus crypto daytraden genoemd. In deze cursussen leer je actief te handelen met cryptocurrency om op korte termijn grote winsten te behalen. Je leert grafieken lezen, patronen te herkennen en (ver)koopmomenten te bepalen.

Gratis TA cursus van Madelon Vos

Naast dat Madelon Vos een gratis beginners cursus voor Bitcoin heeft ontwikkeld. Biedt Madelon ook een gratis TA cursus. Hierin leer je de basis van technische analyse. De training duurt een klein uurtje en geeft je een beeld van wat je kunt verwachten in de volledige TA cursus van Madelon

Gratis cursus TA van debitcoinconsultant.nl

John van Meer, beter bekend als “de bitcoin consultant” biedt gratis een kennismakingscursus voor technische analyse aan! Deze gratis cursus duurt 1 uur en 11 minuten en bestaat uit 11 lessen. De bitcoin consultant is een expert op het gebied van technische analyse en biedt ook hefboom trading cursussen aan.

Leren over individuele Crypto's

Betaald over Crypto's leren met Coinbase

Coinbase earn

Coinbase Earn

Crypto exchange Coinbase heeft een uniek gratis leerprogramma genaamd Coinbase Earn waarin je leert over de verschillende cryptocurrencies en wordt beloond na het afronden van een cursus. Dit is een unieke manier om te leren over crypto en tegelijkertijd cryptovaluta te verdienen!

Verdien tot $40 dollar aan Crypto door te leren over de verschillende crypto currency. Voordat je kunt beginnen met verdienen, dien je eerst een Coinbase account aan te maken. 

Na het behalen van een crypto module verdien jij bijvoorbeeld:

Klik op de button hieronder om een account aan te maken en ontvang direct $10 dollar transactie tegoed cadeau!

Scroll naar top