Corné Marchand

Wie is Corné Marchand en hoe draagt hij met Cryptonite bij aan de wereld van crypto?

Wie is Corné Marchand​?

Corné Marchand is echte doener. Nadat hij verschillende baantjes en opleidingen had geprobeerd ging hij in 2017 zijn focus leggen op waar hij succesvol in was: traden, investeren en ondernemen. Toen hij merkte dat er erg veel vraag was naar eerlijke Nederlandse informatie omtrent crypto is hij een YouTube kanaal begonnen. Door kwalitatieve video’s op te nemen steeg het aantal abonnees in rap tempo naar 66K+. Hieruit ontstond een hechte Cryptonite community. Vervolgens is hij sinds 2021 zijn kennis gaan bundelen in crypto cursussen.

Hier is de nieuwe CryptoNite Academy uit geboren!

Momenteel woont Corné in Spanje waar hij geniet van zijn financiële vrijheid. Volgens Corné kan iedereen hetzelfde bereiken. Het gaat alleen om de juiste mindset en de drive om te presteren. Hij helpt jou hier graag bij, zodat ook jij succesvol wordt in het investeren en traden van cryptocurrencies / NFT’s.

Wil je snel meer weten over Corné Marchand? Bekijk dan de GRATIS Cryptonite webinar

Corné Marchand Cryptonite Academy

Corné Marchand op YouTube

Het YouTube account van Corné Marchand is officieel opgericht op 11 oktober 2019, maar kwam na ruim een jaar later pas echt van de grond. Door het uploaden van crypto exchange reviews, prijs verwachtingen van cryptomunten en trading tips steeg het aantal Nederlandstalige abonnees naar meer dan 68.000 in 2 jaar tijd. Corné handelt graag op de ByBit exchange en maakt hier dan ook tutorials over. Momenteel upload Corné 3x in de week een nieuwe crypto video. Onder andere worden hier de belangrijkste crypto market updates van de week besproken.

Corné Marchand op Instagram

@Cornemarchand wordt ook steeds populairder op Instagram. In zijn Insta verhaal kun je zien wat voor levensstijl hij aanhoudt. Bovendien krijg je hier korte crypto updates en kun je zo af en toe grappige cryptomemes voorbij zien komen. Naast dat hij je op de hoogte houdt van crypto en zijn dagelijks leven probeert hij je mentaal ook te steunen. Crypto gaat namelijk niet alleen maar over rozen en dat weet Corné maar al te goed. Zijn Insta posts en verhalen gaan daarom ook in op het behouden van de juiste mindset.  

Corné Marchand op Twitter

@Marchandcorne Is het officiële twitter account van Corné Marchand. Dit account heeft echter weinig volgers en bevat ook geen boeiende content. Corné is inmiddels gestopt met het tweeten op dit account om zijn energie te steken in de dingen die wel voor hem werken.

Cryptonite Pro Indicator

In 2022 heeft Corné een heuze Cryptonite Pro Indicator (CPI) gelanceerd. Dit is één crypto indicator die 7 verschillende meetinstrumenten (o.a. volume, momentum, marktconditie, overbought/oversold) samenvoegt tot één lijn onder de grafiek.

Dit zorgt ervoor dat de grafiek overzichtelijk blijft en dat het traden makkelijker wordt. Je hoeft nu namelijk niet meer 10 lijnen door elkaar te tekenen in TradingView. Vandaar dat de CPI vooral ideaal is voor beginnende traders ter ondersteuning. Je kunt namelijk gemakkelijker crypto koop en verkoop signalen ontdekken.

De CPI is gebaseerd op 4+ jaar backtesting op de prijsdata van Binance. Check hieronder de video voor meer info over de Cryptonite Pro Indicator.

Cursussen

Corné heeft inmiddels al een aantal cryptocursussen ontwikkeld waarin de meest populaire de Cryptonite trading cursus is geweest. Echter is deze  vervangen door de Cryptonite Academy. Hieronder bespreken we kort de cursussen en de Cryptonite V.I.P. membership van Corné Marchand.

Cryptonite Academy

De Cryptonite Academy is een verzameling van de nieuwste cursussen van Corné Marchand. Je vindt hier wel meer dan 100 video’s opgedeeld in verschillende modules. Meer hierover vind je in onze Cryptonite Academy review.

Cryptonite NFT Mastery

In de NFT Mastery leert Corné je NFT’s kunt flippen. Corné spreekt uit ervaring als hij zegt dat het flippen van NFT’s een veel makkelijkere manier is om snel geld te verdienen dan door crypto te traden. Wel heb je hiervoor de juiste tools en kennis nodig, want anders zul je altijd aan de verliezende kant eindigen.

Cryptonite V.I.P. Membership

Naast de Wolfpack community was er ook nog Cryptonite V.I.P Membership. Dit was een kleine besloten groep voor serieuze traders die al enige ervaring hebben. Hier krijg je o.a. trade signalen & analyses en deze krijg je eerder dan de rest van de community. Bovendien wordt er 2x per week een livestreams/groepscoaching sessie gegeven. In de exclusieve slack groep krijg je vervolgens premium support.

Het Cryptonite V.I.P. membership is geschikt voor mensen die met behulp van het Cryptonite team een trading strategie willen ontwikkelen en deze eigen maken. Daarnaast is dit membership wat voor jou als je met serieuze Nederlandstalige cryptotraders in contact wil komen. Corné organiseert binnen deze groep zo nu en dan ook nog eens trading competities waarbij je leuke prijzen kunt winnen!

UPDATE: Helaas is de Cryptonite VIP Membership niet meer actief in 2024.

Slotwoord

Corné Marchand is naar onze mening een betrouwbare finfluencer op het gebied van crypto. Ook volgens Trustpilot scoort hij gemiddeld een 4,7 uit 5 na meer dan 200 reviews. Vandaar dat wij kunnen concluderen dat je bij Corné Marchand terecht kunt voor waardevolle en eerlijke informatie omtrent crypto en NFT’s.

Wil je meer weten over Corné Marchand, maar heb je geen zin om geld uit te geven?

Bekijk dan de GRATIS Cryptonite webinar

Scroll naar boven