Madelon Vos

Wie is Madelon Vos en hoe draagt zij bij aan de crypto wereld?

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos, ook wel Misss Bitcoin genoemd, is een expert op het gebied van cryptocurrencies. Madelon is bekend als Bitcoin-analist, technisch analist, trader, youtuber en columnist. Je kunt haar kennen van BNR nieuwsradio (cryptocast), van het FD of de Telegraaf. Ook is ze regelmatig te zien op RTLZ. Madelon Vos gaat naar bed en staat op met crypto. Ze schrijft columns en blogs over crypto, neemt crypto video’s op en houdt haar volgers constant op de hoogte via haar social media kanalen.

Klik hier om direct naar de website van Madelon Vos te gaan.

Madelon Vos op Youtube

Madelon Vos heeft een Nederlandstalig en sinds april 2021 ook een Engelstalig Youtube kanaal waarin ze je bijpraat over bitcoin, altcoins en ander financieel nieuws. Het Nederlandse kanaal heeft 80,5K+ abonnees en het Engelse kanaal ongeveer 6K. 

Op Madelon Vos’ Nederlandse Youtube kanaal heeft ze veelal 2 soorten video’s. Madelon praat en Madelon navigeert.
In Madelon Praat neemt ze jou persoonlijk mee in nieuwe crypto updates. In Madelon Navigeert neemt ze een econoom, journalist of ondernemer mee voor een ritje in de auto terwijl ze met de gast praat over financiën, beleggen, de economie en financiële vrijheid. Deze afleveringen zijn ook te beluisteren in haar Podcast.

Het Engelse kanaal heet: Madelon Vos – The Future Standard hierin focust ze meer op internationaal nieuws en praat ze over macro economie, bitcoin en andere cryptocurrencies. 

Madelon Vos op Instagram

Op Madelon Vos Instagram account plaats Madelon regelmatig crypto updates, motiverende teksten en soms wat TA tips in haar stories. Goed om snelle tips te krijgen en jezelf emotioneel bij je lange termijn strategie te houden. Voor meer advies en motivatie kun je lid worden van haar MoneyTalks community. Madelon heeft eind december 2021: 66,5K volgers op Instagram.

Madelon Vos Cursussen

Madelon Vos heeft een Bitcoin Basics en Beginners cursus, en een cursus handelen in Crypto’s. Voor beide cursussen biedt ze een gratis instapmodule aan. Je kunt ook beide cursussen en de MoneyTalks community in één kopen. Die verkoopt ze onder de naam Crypto en Trading Academy. Op de gelinkte pagina’s kun je meer informatie vinden over de individuele crypto cursussen.

Madelon Vos Kortingscode

Wij hebben ook een kortingscode van Madelon Vos. Meer informatie over deze waardebon kun je vinden op de Madelon Vos Kortingscode pagina.

Madelon Vos Crypto en Trading Academy
Bitvavo banner
Scroll naar top