Madelon Vos

Wie is Madelon Vos en hoe draagt zij bij aan de crypto wereld?

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos, ook wel Misss Bitcoin genoemd, is een expert op het gebied van cryptocurrency. Madelon is bekend als Bitcoin-analist, technisch analist, trader, youtuber en columnist. Je kunt haar kennen van BNR nieuwsradio (cryptocast), het FD of de Telegraaf. Ook is ze regelmatig te zien op tv als gast bij bijvoorbeeld RTLZ. Madelon is al sinds 2013 actief in de crypto wereld en won in 2021 de Dutch Blockchain Awards voor most Impactful person.

–> Klik hier om direct naar de website van Madelon Vos te gaan.

madelon vos crypto

Wat doet Madelon Vos?

Inmiddels staat Madelon Vos haar hele leven in het teken van crypto. Ze schrijft columns over crypto, neemt video’s op en houdt haar volgers constant op de hoogte via haar social media kanalen. Bovendien beheert ze samen met haar team de MoneyTalks community. Haar vriend Vilijam speelt hier een hoofdrol in. Als ze vervolgens wordt uitgenodigd om haar kennis te delen in tv programma’s of op de radio dan draait ze ook daar haar hand niet voor om.

Ondertussen reist ze de wereld over voor crypto conferences en events. Vorig jaar was Madelon nog in El Salvador om te ervaren hoe het betalen met bitcoin nu in de praktijk werkt in dit allereerste land dat bitcoin als wettig betaalmiddel accepteert.

Een interessante video van Madelon vinden wij die van hieronder. Hier gaat ze in op het laatste Macro-economisch nieuws. Check de video hieronder!

Madelon Vos op Youtube

Madelon Vos heeft een Nederlandstalig Youtube kanaal waarin ze je bijpraat over bitcoin, altcoins en ander financieel nieuws. Het Nederlandse kanaal heeft in 2024 wel 110K+ abonnees. 

Op Madelon Vos’ Nederlandse Youtube kanaal heeft ze veelal 2 soorten video’s: Madelon praat en Madelon navigeert. In Madelon Praat neemt ze de kijker mee in nieuwe crypto ontwikkelingen. In Madelon Navigeert neemt ze een econoom, journalist of ondernemer mee voor een ritje in de auto terwijl ze met de gast praat over financiën, beleggen, de economie en financiële vrijheid. Madelon Navigeert is in 2022 zelfs genomineerd voor de Televizier-Ster Online-Videoserie!

Madelon heeft ook een Engels kanaal genaamd: Madelon Vos – The Future Standard hierin focust ze meer op internationaal nieuws en praat ze over macro economie, bitcoin en andere cryptocurrencies. De laatste video die is geüpload in dit kanaal was in 2021, hieruit kunnen we concluderen dat Madelon zich nog altijd focust op de Nederlandse markt met Nederlandstalige videos.

Madelon Vos op Instagram

Op Madelon Vos Instagram account plaats Madelon regelmatig crypto updates, motiverende teksten en soms wat TA tips in haar stories. Goed om snelle tips te krijgen en jezelf bij je lange termijn strategie te houden. Voor meer advies en motivatie kun je lid worden van haar MoneyTalks community. Madelon heeft begin 2024 maar liefst 110K volgers op Instagram!

Madelon Vos op Twitter

Madelon Vos is ook actief op twitter. Het officiële account heet @MadelonVos_. Bijna dagelijks post ze hier over macro-economisch nieuws. Denk hierbij aan nieuws over rente wijzigingen, inflatie cijfers en updates over de huizenmarkt. Bovendien stelt Madelon hier vragen aan haar volgers en post ze hier links naar haar nieuwste videos op YouTube. Het aantal volgers zit anno 2024 op meer dan 75K.

Madelon Vos Cursussen

Madelon Vos heeft een Bitcoin Basics en Beginners cursus, en een TA cursus om te leren traden. Voor beide cursussen biedt ze een gratis instapmodule aan. Je kunt ook beide cursussen en de MoneyTalks community in één kopen. Die verkoopt ze onder de naam Crypto en Trading Academy. Op de gelinkte pagina’s kun je meer informatie vinden over de individuele crypto cursussen.

In de zomer van 2023 heeft Madelon een nieuwe opleiding gelanceerd. Namelijk de Bouw, Beheer & Bescherm vermogen opleiding (BBB). Hierin leer je alle macro-economische factoren die invloed hebben op jouw financiële situatie. Het team van Madelon neemt je in deze complete cursus mee in het aanleren van de juiste financiële mindset om jouw vermogen toekomstbestendig te maken.

Madelon Vos Kortingscode

Wij hebben ook een 10% kortingscode van Madelon Vos. Meer informatie over deze waardebon kun je vinden op de Madelon Vos Kortingscode pagina.

Madelon Vos Crypto en Trading Academy
Scroll naar boven