Meyade Curfs

Wie is Meyade Curfs en hoe draagt hij bij aan de crypto wereld?

Wie is Meyade Curfs?

Meyade Curfs is een jonge ondernemer, die begin 2017 is begonnen met het verhandelen van cryptocurrency. In deze tijd had de Bitcoin een waarde van ongeveer $1.000. Meyade ging zich erg verdiepen in crypto en werkte hard om meer geld te investeren in bitcoin en andere cryptocurrency. Nog geen jaar later, toen de Bitcoin boven de $19.000 uitbrak, kon hij zich miljonair noemen.

Vervolgens maakte Meyade ook een erg grote daling mee en verloor hij een groot deel van zijn vermogen. Vanaf dat moment wilde hij zich focussen op financiële stabiliteit met een gestage groei. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de mensen om zich heen. In de jaren erna heeft Meyade een team van experts om zich heen verzamelt om het doel van financiële stabiliteit na te jagen voor zichzelf en voor anderen. Hieruit is Thriven ontstaan. 

Thriven is de totaaloplossing voor crypto beleggers die hun geld geautomatiseerd willen investeren in crypto zonder er al te veel omkijken naar te hebben. Lees hier meer over Thriven of ga direct naar de Thriven website.

Wat doet Meyade Curfs?

Naast dat Meyade zich dagelijks bezig houdt met het managen van zijn bedrijf Thriven, is Meyade ook druk met het geven van lezingen en workshops. Hij vindt het belangrijk dat mensen begrijpen waarom investeren belangrijk is in deze tijden van hoge inflatie. Daarom brengt hij graag zijn financiële kennis over aan zijn klanten in de vorm van privé en groepsmasterclasses. Inmiddels heeft hij er al meer dan 700 gegeven en is hij daarnaast met Thriven ook een crypto community gestart.

Deze financiële educatie zorgt er op zijn beurt weer voor dat klanten vertrouwen blijven houden in Meyade en zijn automatische handelsoplossing: Thriven. Vandaar dat Meyade klanten heeft die al jaren lang met succes via hem investeren. Dit zijn de mensen die niet snel geld willen verdienen in crypto, maar degenen die op lange termijn elk jaar een realistisch en consistent rendement terug willen zien op hun investeringen.

Meyade op social media

Meyade is in tegenstelling tot de meeste “finfluencers” niet extreem actief op social media. Hiermee onderscheidt hij zich van de cryptocowboys en zien wij hem meer als degelijke en betrouwbare crypto belegger. Meyade is namelijk niet de persoon die bepaalde cryptomunten ophypet en mensen overtuigd om in een bepaalde altcoin te beleggen. Hij is daarom niet bekend van Twitter of YouTube. Wel heb je hem langs zien kunnen komen op LinkedIn. Hier ligt ook de doelgroep waar Meyade zich meer op focust.

Bekend van traditionele media

Zoals hierboven beschreven, is Meyade Curfs niet bekend van social media. Wel kun je hem kennen van tv, radio of nieuwsbladen. Zo is Meyade zo nu en dan te zien in talkshows en in documentaires op o.a. NPO1, NPO3 en Videoland. Een voorbeeld hiervan is de FIRE documentaire: 30 en nooit meer werken. Daarnaast heeft hij ook samengewerkt met de SNS Bank. De kennis en ervaring van Meyade over crypto en de financiële wereld maken dat hij vaak wordt uitgenodigd als spreker bij events.

In de video hieronder geeft Meyade, in samenwerking met de SNS bank, zijn mening over stellingen op het gebied van sparen, beleggen en vermogensgroei.

Scroll naar boven